DVBN
 
Pakketshop


Uw pakket ophalen bij ons

Voor pakketten ophalen vragen wij u aan te tonen dat u ook echt uw pakket ophaalt. Dit om te voorkomen dat iemand anders uw pakket ongewenst  op haalt.  

De meeste vervoerders geven u een persoonlijk afhaalcode in het afhaalbericht. Met deze code kunt u zelf of iemand anders het betreffende pakket ophalen.  

Mocht u geen code hebben ontvangen dan dient u zich te legitimeren met paspoort, rijbewijs of ID-kaart. De naam op de legitimatie moet wel overeenkomen met de naam op het pakket.

We hebben pakketten van de volgende bezorgdiensten liggen: DHL, DHL Express, DPD, GLS, Homerr, Mondial Relay en UPS
Uw pakket inleveren bij ons

Bij het pakket inleveren is het van belang dat er geen oude verzendlabels meer leesbaar op de verpakking zitten. Alleen het actuele verzendlabel moet goed leesbaar  op de verpakking zitten.

Zorg ervoor dat het artikel goed is ingepakt en de verpakking goed afgesloten wordt ingeleverd. Bij e-labels en QR codes zorgen wij voor het verzendlabel, voor de andere verzendlabels bent u zelf verantwoordelijk voor het label. 

Labels kunt u bij ons tegen vergoeding ook laten printen of aankopen

We hebben diverse vervoerders waarvan we labels kunnen aanbieden voor verzending over de hele wereld.DHL

DHL Express

GLS

Nederland

ja

ja

ja

Europa

deels

ja

deels

Wereldwijd

-

ja

-


U kunt natuurlijk ook zelf de labels van deze of de andere vervoerders zelf thuis voorbereiden.

De vraag die we vaak krijgen is welke vervoerder is het goedkoopst, dat is geen eenvoudig antwoord omdat dit per bestemming, pakket grootte en zwaarte enorm kan wisselen. Globaal kunnen we u hier bij de balie over informeren, maar van alle online acties en aanbiedingen zijn we vaak niet op de hoogte.